Ben je ook zo klaar met alsmaar rondjes lopen?

Je bent vol goede moed. Je wilt het anders doen, je voelt dat het nu de tijd is. En even gaat dat goed en dan ben je terug bij af. Althans zo voelt het. Je hebt het idee dat je iedere keer niet verder komt en keer op keer op hetzelfde punt vastloopt.

En dat is ook zo. We hebben allemaal onze blokkades, bewust en onbewust. Van dit leven, van onze voorouders en soms zelfs van vorige levens. Wanneer je geen weet hebt van deze blokkades, blijf je inderdaad rondjes lopen.

Tijdens deze Inzichtdag gaan we hier een hele dag mee aan de slag. Met jouw blokkades, bewust en onbewust. Via opstellingen, visualisaties, gesprekken en oefeningen. De hele dag alle aandacht voor jou, 1:1. Het is een intensieve dag waarop veel gebeurt. Je zult moe, maar voldaan weer naar huis gaan na deze dag. Met veel nieuwe inzichten en vooral ook veel opgeruimde blokkades. En dat zal je veel energie en inspiratie geven om verder te gaan op jouw pad. Energieker, enthousiaster en vol vertrouwen.

Ben jij er aan toe om JA te zeggen tegen jouw blokkades, JA te zeggen tegen de volgende stap? Kies dan voor een Inzichtdag. Eén hele dag 1:1 gecoacht worden m.b.v. blokkades, oude overtuigingen, systemische blokkades. Wat maar voorbij komt die dag. Deze dag duurt van 10.00 - 16.00 uur.  Kosten bedragen € 395,--.
Na een maand hebben we een telefonische afspraak om te kijken hoe het gaat en waar je eventueel nog behoefte aan hebt.
Opgave en meer informatie via joke@delibbensbeam.nl