Onverklaarbaar vanuit het hoofd, verklaarbaar vanuit het hart?

Je zit met een onverklaarbaar iets en daar wil jij graag helderheid over. Die helderheid bied ik jou.

Ik heb al heel veel onverklaarbare zaken voorbij zien komen en ik schrik niet van wat er allemaal kan. Er is zoveel meer tussen hemel & aarde dan wij kunnen vermoeden. Dat is eigenlijk ook helemaal niet te verklaren en soms kun je je ook afvragen of het wel nodig is om het helemaal te willen verklaren. Soms mag je gewoon geloven en dan zie je het vanzelf (i.p.v. eerst zien dan geloven).

Het is aan de andere kant belangrijk hoe om te gaan met onverklaarbare zaken. Het is niet de bedoeling dat je er bang van wordt of dat je leven er negatief door wordt beïnvloed. Het is juist de bedoeling dat het je positief gaat verrassen en dat het een toevoeging wordt i.p.v. een beperking.
Wel kan ik je handvatten geven en uitleg, zodat je meer begrijpt wat er gebeurt. Wie zijn we eigenlijk, waarvoor zijn we hier en wat is nu eigenlijk paranormaal? Is iedereen dat of ben je dan gek?

Wat zijn geesten? Entiteiten? Engelen? Hoe komt het dat ik mijn overleden opa kan zien en de anderen niet? Hooggevoeligheid? Vorige levens? Paranormaal? Waar komen onverklaarbare angsten vandaan?

 Wanneer ik hierbij uitleg geef, ontstaat er weer rust bij jou (en/of je kind). Soms kunnen we bepaalde geesten / energieën wegsturen. Soms mag het er gewoon zijn en kun je juist jouw talenten ontwikkelen. Elke situatie is weer anders.

Bij kinderen is de vraag natuurlijk anders dan bij volwassenen. Elke situatie bekijk ik vanuit de basis: wat speelt er, wat is er aan de hand en wat zou je graag willen.
Ik neem daarbij ook de vorige generaties mee en ik kan zelfs naar vorige levens kijken indien dat nodig is en zich aandient.
Voor kinderen van 0 tot 100 jaar!