De verbinding weer aangaan met elkaar – Vier de liefde
 
Lang geleden (of iets minder lang geleden) heb je JA tegen elkaar gezegd en heb je heel bewust voor elkaar gekozen. Jullie wilden samen jullie levens delen en genieten van het leven dat voor jullie lag.
 
Door de loop der jaren is het soms moeilijk om in verbinding te blijven. Er zijn misschien kinderen gekomen, drukke banen, hobby’s, vrienden etc. Jullie liefde voor elkaar zit er nog steeds, maar is niet meer altijd even goed voelbaar.
Dat mag anders!
 
Hoe fijn zou het zijn wanneer je weer (beter) in verbinding komt met elkaar. Werkelijk weer in verbinding. Contact maken en weer voelen waarom jullie ook alweer voor elkaar gekozen hebben.
Heb jij ook het gevoel dat je het anders wilt? Dat je jullie relatie op deze manier niet meer fijn vindt? Vind je het waardevol om hier mee aan de slag te gaan? Elkaar weer écht in de ogen aankijken en weer vol liefde verder gaan?
 
Dan is de Relatieverdieping iets voor jullie!
 
Je doet dit samen, je gaat samen weer op zoek naar de verdieping en de verbinding.
We gaan in 3 uitgebreide afspraken kijken naar wat jullie willen en waar jullie naar toe willen. In het 1e gesprek gaan we vooral hier naar kijken.
 
Tijdens de 2e afspraak kom je een middag samen bij mij. We gaan het Transformatiespel spelen. Dat is een ontzettend gaaf bordspel wat je samen open en kwetsbaar gaat spelen. Ik begeleid het spel. Het zal jullie allebei veel inzichten geven en er zullen vele kwartjes vallen. Het gaat over liefde, jullie talenten, jullie wensen en verlangens en veel meer.
 
De 3e afspraak zal een aantal weken na het Transformatiespel zijn. Die weken zijn bedoeld om de inzichten en antwoorden die je hebt opgedaan langzaam te laten bezinken. Hoe ga je het in de praktijk brengen en hoe gaan jullie dit samen doen? Tijdens de laatste afspraak gaan we evalueren waar jullie nu staan en wat jullie eventueel nog nodig hebben.
 
Tussen de afspraken door hebben we online contact.
 
Uiteraard speel ik in bij wat er speelt. Daarom kan de invulling soms wijzigen.
 
 
Investering voor jullie samen voor deze prachtige liefdesreis is € 549,--

Meer info en opgave: joke@delibbensbeam.nl