Wat zeggen klanten over De Libbensbeam:

Over het rapport van de zielsfluisteringen:

A.v.W:  "Ik heb het al diverse keren gelezen en iedere keer raakt me het weer. Wat je schrijft klopt en daar wil ik je heel hartelijk voor bedanken!
Heel hartelijk bedankt voor je heldere, kloppende kompas. Het geeft mij richting en moed om te gaan en te laten zien wie ik ben. Ik geniet erg van mijn mooie rapport!"

I. de J:  Dank je wel voor de mooie zielsfluistering.
Heel bijzonder hoe je, zonder mij te kennen, deze woorden weet te vinden. Alles wat je schrijft is heel waar en herkenbaar. Sommige dingen zal ik verder uit mogen gaan diepen of nog verder op onderzoek gaan, om er achter te komen wat mijn pad zal worden.
Zowel mijn vriend als mijn moeder, gaven direct aan dat dit precies is wie ik ben, dat jouw omschrijving precies past bij mij. Zo bijzonder dat je nu net mijn moeder ook bewust noemt in het kompas. Dat is voor mij heel waardevol.

Jeroen:  "dank je wel Joke. Er was erg veel herkenning op de reading. Wat je schrijft en zo je energie raakt mij.Het duurde even voor alles een plek kreeg, maar het niets minder dan een prachtig kado. Je hebt een mooie gave.

Over de 3-maanden begeleiding t.a.v. intuïtief ouderschap:

Roos, moeder van 2 kinderen: Eigenlijk wel raar dat het half jaar begeleiding er al weer zo snel op zit. Fijn dat we dit in een half jaar ipv 3 maanden konden uitspreiden. Erop terugkijkend ben ik heel blij dat we bij jouw zijn geweest. Het belangrijkste wat ik heb geleerd is dat onze kinderen onze spiegels zijn. Zij leren ons iets over het leven in plaats van andersom. 
Nu ik aan mezelf gewerkt heb, zie ik weer een vrolijke, blije jongen die weer “luistert” en goed in zijn vel zit. Dat was voor mij  het allerbelangrijkste en dat doel is bereikt.

Moeder van 3 kinderen: Wat prettig is aan een all-inclusive-traject is dat je  niet na hoeft te denken over wat we gaan doen en of het binnen het budget past. Je hebt een vast bedrag en een flexibele aanpak. Jij kijkt echt naar wat zich aandient en komt met voorstellen hoe je daar op in kunt spelen. Ik vind jouw brede aanpak ook erg goed: je kijkt niet alleen naar het kind, maar ook naar de ouders - individueel of samen - en eventueel broertjes of zusjes. Je hebt ons er van bewust gemaakt dat een kind met zijn gedrag jou vaak iets duidelijk wil maken.

Over het Transformatiespel:

Echtpaar dat het spel samen heeft gespeeld: Het spelen van het spel maakte in ons geval onderdeel uit van het 3 maanden-traject, en wij vonden dat heel erg bijzonder om te doen. Veel inzichten gekregen, rake dingen gehoord en gezegd, en een super positief gevoel aan overgehouden! Kwetsbaar opstellen, krachtig voelen, samen lachen: er zit zoveel in!? Echt heel, heel bijzonder.

 Man, vader van 2 kinderen: Heel bijzonder om te doen. Ik ben echt sceptisch en nuchter in dit soort dingen, maar ik had dit niet verwacht. Echt mooi om te ervaren en nieuwe inzichten gekregen. Dank je wel hiervoor!

Over de energiebehandeling:

Vrouw, moeder van 3 kinderen: "Ik was eerst heel moe en koud na de behandeling. Ben met een deken heerlijk op de bank gaan liggen. Voel me nu heel erg verlicht en heel emotioneel. Ik ben je zo dankbaar. Mijn blokkade in nek en hoofd is weg... Er is veel gebeurd in mijn hoofd, lijf lichaam".

Jacqueline, moeder van meisje van 8: "Mijn dochter had een migraine-aanval, zo erg dat ze steeds moest overgeven. We konden gelukkig direct bij Joke terecht en die heeft haar een behandeling gegeven. De migraine heeft ze weggenomen en mijn dochter kon daarna heerlijk slapen. De volgende dag was ze weer helemaal fit".

Vrouw, 45 jaar: kwam voor algehele behandeling, geen specifieke reden: "Na de heerlijke, ontspannen behandeling merkte ik thuis dat ik ineens geen last meer had van mijn voet, terwijl ik daar maandenlang mee rond had gelopen. Het had dus nog meer gedaan, dan ik verwachtte".