Verlies van een dierbare is één van de meest stressvolle momenten in iemands leven. Het brengt je ineens weer bij de kern van jouw leven: ooit komt er een moment dat je dit leven verlaat en overgaat naar een andere wereld: de lichtwereld.

Hier komen allemaal emoties bij kijken, terwijl we het liefste het onderwerp "de dood" zo ver mogelijk bij ons vandaan houden. Helaas werkt het niet zo en komen we allemaal in aanraking hiermee. De één alleen wat eerder dan de ander.

Het verlies van een kind wordt wel gezien als het grootste verdriet wat er zou bestaan. Dat zijn gebeurtenissen die een enorme impact hebben in een gezin. Niet alleen is het een immens verdriet voor de ouders, ook voor de eventuele broertjes en/of zusjes is het vaak een traumatische ervaring.

Wanneer je weet dat kinderen vaak nog dichtbij de andere wereld zijn, vaak nog veel dingen aanvoelen, zoals engelen of overleden broertjes of zusjes, dan maakt dat het soms een beetje gemakkelijker. Er is inderdaad iemand overleden, maar het contact en de liefde gaat wel verder op een andere manier. 

Ik heb gemerkt dat de ziel niet dood gaat en blijft doorleven en dat ze via energetische manier nog wel contact kunnen maken met degenen die zijn achtergebleven op aarde. Juist door dan te voelen en te wéten dat ze niet weg zijn, maar op een andere manier nog bij ons zijn, kan dat enorm helpend en helend zijn in het hele rouwproces.

Ik begeleid je hier graag bij. Een andere kijk op het overlijden van een dierbare, geeft je rust en inzicht in het pad dat diegene gelopen heeft én tegelijkertijd geeft het inzicht in het pad dat jij nog mag lopen.

Spirituele begeleiding bij sterven en verlies gaat eigenlijk vooral over het leven & de liefde...

Bel of mail me voor meer informatie over wat ik voor jou / jullie kan betekenen!

Mail naar joke@delibbensbeam.nl of bel 06-36562356.