Mijn naam is Joke Nauta en sinds 2010 eigenaar van praktijk De Libbensbeam. 

Even voorstellen

Sinds jongs af aan ben ik me bewust dat er meer is tussen hemel & aarde. Ik ben opgegroeid met de wetenschap dat er engelen bij ons zijn waardoor we nooit alleen zijn. Ik weet dat we hiervoor meerdere levens hebben gehad en dat ook het leven na dit leven door zal gaan. 

Deze wetenschap geeft mij veel rust en vertrouwen. Het zorgt ervoor dat ik positief in het leven sta, omdat ik weet dat niets voor niets gebeurt, maar dat we ook zeker zelf invloed hebben op ons leven. We zijn hier niet voor niets op aarde, we zijn hier gekomen met een zielsmissie / zielsopdracht. Zo ook onze kinderen. Ze hebben ons zelfs uitgekozen en hebben ook ons een les te leren. Ze kunnen niet alleen van ons leren, maar wij ook zeker van hen!

Deze kijk op het leven geeft mij ook een andere kijk op de dood. De dood is niet het einde, maar een nieuw begin van een nieuwe fase. Fysiek is er geen contact meer mogelijk, maar energetisch is het zeker wel mogelijk om nog contact te hebben met een overleden dierbare. Een ziel sterft niet, alleen ons lichaam blijft hier achter. De ziel leeft voort, net als de liefde die we voor elkaar voelen. Ik heb prachtige ervaringen gehad van overledenen die vlakbij ons zijn. Een prachtig geschenk dat zeer waardevol is bij het verwerken van een groot verlies.

Nieuwsgierig geworden wat ik voor jou (en jouw gezin) kan betekenen? Mail me dan voor een afspraak!