Reïncarnatie gaat ervan uit dat we zowel hiervoor vele levens hebben gehad als ook dat we na dit leven nog vele levens zullen hebben.

Dat betekent dat we hier niet blanco op aarde gekomen zijn, we hebben al heel wat meegemaakt hiervoor. Alleen al door je dit te beseffen, komt er een bewustwording op gang. Een baby is dus niet een onbeschreven blad, maar al een ziel met vorige levens en de daarbij behorende ervaringen.
We zijn hier bewust gekomen, we hebben daar heel bewust voor gekozen. Het leven is daarom ook geen losse flodder gebaseerd op random gebeurtenissen. Het zit ingenieus in elkaar met bewuste toevalligheden.

Alles heeft een reden, een groter doel. De kunst is om dat te gaan zien.
Wanneer je je dit beseft, ga je ook anders naar de dingen aankijken die in jouw leven gebeuren. Een burn-out, een ziekte, een overlijden. Wanneer iemand komt te overlijden, missen we hem of haar natuurlijk vreselijk.

Wat misschien kan helpen, is dan ten diepste weten dat ze niet definitief weg zijn, maar dat ze nog altijd in de buurt zijn.
Een schip dat langzaam van de horizon verdwijnt, is niet weg. Die vaart gewoon verder, alleen kunnen wij hem niet meer zien. Zo is het ook met onze geliefden die overleden zijn. Wij zien ze niet meer, maar dat betekent niet dat ze ook weg zijn.

Je mag een nieuwe vorm van communicatie ontdekken, eentje die precies past bij jullie.
De liefde verbindt jullie voor altijd.

Sta open voor jullie nieuwe verbinding en weet dat Liefde nooit sterft.

Wil je weten hoe ik jou hierbij kan ondersteunen? 
Ik bied je graag een andere kijk wat jou veel rust en verlichting zal geven...

Mail naar joke@delibbensbeam.nl of bel me voor het maken van een afspraak (telefoonnummer 06-36 56 23 56).