Intuïtief ouderschap is jouw kind begeleiden en kijken naar wat jouw kind nodig heeft. Jouw kind begeleiden vanuit het gezichtspunt van jouw kind in plaats van alleen maar vanuit jouw eigen perceptie.
Vanuit liefde en vertrouwen er voor jouw kind zijn. Durven vertrouwen op jouw intuïtie, weten wat jouw kind nodig heeft in plaats van doen "omdat dat nu eenmaal zo hoort" of "omdat anders de buren misschien gaan denken...".

Intuïtief ouderschap is leven vanuit je hart. Minder opvoeden, meer luisteren, kijken en er "gewoon" zijn!

Doordat je op een ander manier leert te kijken naar jouw kind, zal er een diepere verbinding met elkaar komen, wat positief zal uitwerken in het dagelijkse leven.

Wil je meer vanuit je intuïtie jouw kind begeleiden? Meer vanuit je hart gaan opvoeden? 

Kinderen van deze tijd vragen een andere benadering. Zij leven namelijk veel meer vanuit hun intuïtie, vanuit hun hart. En ze vragen aan ons hetzelfde te doen!

Ik hoor steeds meer van ouders dat ze hun kind beter willen begrijpen. Ze merken en voelen dat hun kind anders is en dat de wijze waarop ze nu opvoeden, vaak niet werkt. Een aantal problemen die vaak terugkomen zijn:

* Mijn kind luistert niet naar me
* Mijn kind is vaak boos (om niets)
* Mijn kind is zomaar verdrietig
* Ik begrijp mijn kind niet
* Ik word zelf heel snel boos op mijn kind
* Ik heb het gevoel dat ik de hele dag politieagent aan het spelen ben

Zo zijn er nog veel meer "problemen" op te noemen. Herken jij (één van) deze vragen? Zou je meer handvatten willen hebben hoe je op een liefdevolle manier hier naar kunt kijken? Wil jij meer vanuit je hart gaan opvoeden?
Ben je bereid om ook naar jezelf te kijken? Je kind spiegelt namelijk ook heel goed jouw gedrag. En ook vaak jouw blinde vlek... Wanneer je dit gaat inzien en zelf gaat kijken naar jouw eigen bijdrage hierin, verandert er gelijk iets in het gedrag van je kind en in jullie relatie.

Kijk vanuit liefde naar jouw kind en naar jezelf en ervaar de enorme groei die er gaat ontstaan!

Mail naar joke@delibbensbeam.nl om te informeren naar de mogelijkheden! Het kan 1:1 maar ook in groepsverband.